0700 10 410

Какво означава изгоден заем?

28.04.2023г.

Какво означава изгоден заем?

За всеки човек разбирането за това кое е изгодно и кое не е строго индивидуално и се основава на неговите навици, начин на живот и разбира се, доходи. В нашия блог може да намериш доста теми, свързани с изгодни  бързи кредити. Днес ще обсъдим още една такава, а именно какво означава изгоден заем. Виж най-важните 4 фактора, които според нас, определят изгодния кредит.

1. Избор на подходяща дата на падеж на бърз кредит

В някои фирми може сам да избереш датата си на падеж, докато в други имаш 30 дни от вземането на кредита си до падежна дата. Ние сме на мнение, че по-изгодно и най-вече по-удобно би било, когато можеш сам да избереш датата си на плащане. Причината е, че може да се съобразиш кога ще имаш доходи, за да може спокойно да погасиш вноската си, а не да се чудиш в края на месеца от къде да вземеш пари за нея.

Това също е съвет и що се отнася до правилното разпределяне на бюджета ти. Винаги първо плащай сметките и вноските си, за да си спокоен, че най-големите разходи са платени. Така няма да имаш наказателни лихви и такси, които се начисляват при забавяне на вноски по ипотечни кредити, бързи онлайн кредити или битови сметки.

2. Избор на правилна компания за бързи кредити

Когато търсиш пари назаем, то е важно да ги вземеш при максимално ясни условия. Разгледай какво предлагат различните компании и се ориентирай по данните, които ти дават. Като ориентир можем да ти дадем да потърсиш дали се изисква поръчител, дали има такси за кандидатстване или за издаване на документи и разбира се какви документи трябва да представиш при кандидатстване. Както вече казахме, понятието изгоден кредит е индивидуално разбиране и според информацията, която получаваш, може да разбереш дали ще ти „пасне“.

3. Програма за лоялни клиенти

Ако вече си бил клиент на някоя фирма за бързи кредити, то в много случаи би ти било изгодно да бъдеш клиент на същата компания отново. Причината е, че много фирми имат лоялни програми за повторните си клиенти и ако си бил изряден платец, то можеш да се възползваш от подобна програма. Някои компании предлагат предметни подаръци, а други директни отстъпки по кредита. Лоялната програма на Макс Кредит – Макс Бонус, ти дава шанса да спестиш пари от всяка вноска, което прави тегленето на повторен кредит от нас много по-изгодно.

4. Застраховка по кредит

Финансовите консултанти съветват да застраховаш кредита си. Това е важна подробност, която много хора пренебрегват. Понякога се случват непредвидени ситуации по време на изплащане на кредита, като временна безработица, медицински проблеми и т.н. Застраховката на кредита ти гарантира спокойствие за няколко месеца, докато проблемите отминат. Много застрахователни програми покриват непредвидени ситуации, като изплащат известен брой от вноските. Съветваме те винаги когато имаш възможност да застраховаш кредита си да го правиш, особено ако кредитът е за по-дълъг период от време.

Има много фактори, които определят кредита като изгоден. Ние смело можем да твърдим, че Макс Кредит предлага изключително добри условия по кредитите си, а и сме от компаниите, които са честни с клиентите си и винаги предоставяме цялата сума, която трябва да върнеш, без да крием допълнителни такси. Във всеки един момент можеш да се довериш на нас за финансова подкрепа без притеснения.

Подобни публикации

30.03.2022г.

Какво е потребителски кредит?

Сигурни сме, че поне веднъж си се сблъсквал с понятието потребителски кредит. Днес ще внесем още малко яснота каква е разликата между банков потребителски кредит и бърз потребителски кредит и как да избереш правилно кой точно кредит да използваш.

 

Виж още

27.01.2023г.

Какво е микро кредит?

Все по-често срещан термин в интернет пространството е терминът микро кредит. Знаем ли обаче достатъчно за него – какво означава, как да кандидатстваме и какво да очакваме?

 

Виж още