0700 10 410

Кандидатстване за заем през телефона, защо не?!

14.03.2019г.

Кандидатстване за заем през телефона, защо не?!

Дойде месец март, а с него и първите пролетни трепети. Събуждат се заспалите през зимата желания за пътуване, ремонт и покупки...

Със сигурност тези дни ви се е случвало, докато преглеждате социалните мрежи да попаднете на някой от приятелите ви, качил поредната снимка, точно от онова мечтано за вас пътуване, което отлагате за втори или трети път? Перфектната снимка на добре обзаведена всекидневна, точно както си представяш и твоята? Всички тези наши желания и мечти обаче се нуждаят от финансиране. Ако все още сме далеч от заплата или трудно оставяме нещо, което да заделим за почивка, алтернативите пред нас могат да бъдат много. Оказва се, че все по-често вземаме пари назаем или бърз кредит, докато просто държим смартфона си или си почиваме пред лаптопа у дома.

Ако само до преди няколко години българите предпочитаха традиционните методи за вземане на заем и редене на опашки, то с масовата дигитализация, българинът се модернизира и предпочете да кандидатства онлайн. Това става единствено с попълване на заявление през интернет и получаване на желаната сума, без излишни срещи и чакане пред отегчителни опашки. Можете да си представите, че кандидатстването през интернет е толкова достъпно и лесно, колкото писането на пост във фейсбук, а единственият документ, който ви трябва е лична карта. За хората, които трудно се ориентират какво точно искат и какви условия да изберат, се предлагат онлайн консултации със сътрудник, бърз отговор на конкретно запитване в социалнитемрежи.

За да се направи заявка онлайн, кандидатите подлежат на същите проверки и изисквания като при кандидатстване в офис. Спестяването на време и чакане обаче е истински плюс.   

В ерата на технологиите е по-лесно от всякога да осъществим мечтите си и всичко около нас е просто на "един клик разстояние”. Българинът все повече държи да бъде в час с модерните тенденции и да спестява време за себе си и хората около него. Ако и вие вече сте решили къде да е следващата ви почивка, сега е момента да я реализирате с новата промоция на МАКС КРЕДИТ, където само тази пролет, нулата е водещa!

Подобни публикации

28.05.2021г.

Направи най-лесния летен ремонт тази година

Ремонтът никога не е бил толкова лесен! Прочети нашите съвети тук.

 

Виж още

03.12.2021г.

Бързи кредити – изход от финансови затруднения

Бързите кредити могат да ти помогнат при временно финансово затруднение. За да можеш да се възползваш максимално от тези пари, обаче трябва да си внимателен и последователен. 

 

Виж още