0700 10 410

Кога да кандидатствам за бърз кредит?

04.03.2022г.

Кога да кандидатствам за бърз кредит?

Бързите кредити стават все по-популярни и изкушаващи за потребителите, най-вече заради тяхната достъпност. Понякога нуждата от кредит не е непременно сериозна или конкретна. Без значение дали са ти необходими пари за сметки или за почивка за няколко дни, ако отговаряш на условията на компанията за бързи кредити, одобрението ти е почти сигурно. Преди да кандидатстваш за бърз кредит обаче, първо трябва да си отговориш на няколко важни въпроса:   

1. За какво ми трябват парите от бързия кредит?

Ако имаш конкретна цел, която да изпълниш с помощта на бърз кредит, то няма съмнение, че си съвсем наясно за какво ще са ти необходими тези пари. Ремонт, почивка, празници, закупуване на нов уред, ремонт на автомобила, сметки – непредвидимите ситуации, които можем да изброим са безкрайно много. Естествено има и не малък брой хора, които прибягват до бързите кредити импулсивно. Разтоварващ шопинг, уикенд в планината или да се поглезиш със СПА са само част от причините, които могат да те накарат да изтеглиш бърз кредит, без да го обмислил много, много. В това разбира се няма нищо лошо, ако разполагаш с доходи, позволяващи ти да покриват вноските ти.   

2. Къде да кандидатстваш за бърз кредит?

Това е най-важният въпрос, на който трябва да си отговориш преди да предприемаш каквито и да е било действия. Макар всички компании за бързи кредити да ти изглеждат еднакви, има доста разлики, които ще забележиш, ако сравниш условията. Нашият съвет към теб е винаги да сравняваш условията на няколко различни фирми преди да вземеш решение от къде да изтеглиш бърз кредит. Най-честата изненада за хората е предоставянето на поръчител, което води до чувствителна разлика във вноската, ако не предоставиш такъв. Тази неприятна изненада определено носи негативни емоции. Винаги питай какъв ще е размерът на вноската ти, ако не предоставиш поръчител. Ние от Макс Кредит не изискваме поръчител, тъй като знаем колко трудно и неудобно е да намериш човек, който да отговаря за кредита ти заедно с теб.   

3. Мога ли да върна бързия си кредит?

Естествено след като вземеш бърз кредит, започва процедура по връщане на парите на вноски. Размерът на вноската е много важна и трябва добре да си обмислил каква сума можеш да си позволиш, така че да можеш да живееш нормално след като си платил сметките си и вноската. Ако в процеса на кандидатстване видиш, че вноската ти е непосилна отколкото можеш да си позволиш, то е добре да удължиш срока на кредита или да намалиш сумата, за която кандидатстваш. Не се притеснявай да променяш параметрите на кредита ти така, че да са ти удобни и вноските да не са ти в тежест.   

4. Какво да направя, ако не мога да плащам вноските си?

Това е най-неприятната ситуация, в която можеш да попаднеш. Заплатата се бави, други разходи са се появили през месеца и накрая парите не достигат, за да платиш вноската си на време. Ако ти се случи нещо подобно, единственият верен ход е да се свържеш с кредитора незабавно. Разбира се, има изход от ситуацията, но в различните компании подходът е различен и за това не можем да ти дадем универсално решение. Важно е да се свържеш с конкретната компания и да запознаеш кредитора, че ще има забавяне от твоя страна и кога ще можеш да платиш.

В тегленето на бърз кредит няма никакъв проблем, ако си си отговорил на тези въпроси и си направил сравнение на няколко компании, които предлагат бързи кредити. Ако пък си избрал компания, която няма офис в твоя град, то провери дали ще можеш да изтеглиш от тази компания бърз кредит онлайн. Само с няколко клика ще попълниш формата за кандидатстване и ще можеш да получиш парите си по удобен за теб начин, например в офис на Изи Пей или по банкова сметка. Макс Кредит ти предлага ясни условия, кредит без поръчители и вноска, която да отговаря изцяло на твоите възможности. Кандидатствай сега и се довери на надежден кредитор, който поставя твоите нужди на първо място.

Подобни публикации

03.02.2021г.

Как да управляваш парите си правилно?

Научи се как да управляваш прарилно парите си и така хем ще имаш спестени пари за спешни случаи, хем ще можеш да харчиш спокойно! Нашите съвети можеш да намериш тук!

 

Виж още

02.03.2022г.

Кога да не кандидатстваме за кредит?

Да изтеглиш кредит е важно решение и трябва да е обмислено добре. В днешната статия ще ти дадем ценни съвети в кои моменти не е подходящо да теглиш кредит, както и каква алтернатива може да избереш.

 

Виж още