0700 10 410

Спешни кредити за спешни нужди

27.08.2021г.

Спешни кредити за спешни нужди

Разходите са едно от нещата, което всеки от нас планира сам за себе си. Случват се обаче и неизбежни ситуации, които налагат незабавна нужда от пари – ремонт на колата преди път, ремонт на дома, закупуване на нов лаптоп за онлайн обучението на детето ти. Все ситуации, в които всеки един от нас може да попадне и не би могъл да предвиди. В подобни случаи, когато финансите за разчетени до последния лев, решението са спешни кредити!

Какво е спешен кредит?

Спешен кредит е сума, която се отпуска при ситуации, които не търпят отлагане. Обикновено подобни ситуации изискват бюджет от не повече от 1 000 лв. Подобен тип спешни кредити са със сравнително кратък период на изплащане. Тяхната цел е да ти помогнат, когато имаш временно финансово затруднение, а след това да го изплатиш възможно най-бързо. Спешните кредити, които се заемат от фирми за бързи кредити, са удачен вариант, съобразно банковите кредити първо заради размера на сумата и краткия срок на изплащане и второ заради неоспоримо по-бързото отпускане на кредита.

Какви са изискванията за кандидатстване за спешен кредит?

Всяка компания, която отпуска подобен тип спешни кредити, има свои изисквания. Основните обаче се припокриват. За да можеш да кандидатстваш за спешен кредит трябва:

  • Да имаш навършени 21 години;
  • Да притежаваш валидна лична карта;
  • Да имаш имейл адрес, ако желаеш да кандидатстваш за спешен кредит онлайн;

Почти винаги основните изисквания са тези! Ако имаш чиста кредитна история или работиш на трудов договор, това е само в твоя полза и може да наклони везните така, че да получиш одобрение.

Как се кандидатства за спешен кредит?

Кандидатстването за спешен кредит става съвсем лесно. Има няколко варианта:

  • Кандидатстване в офис – ако компанията, която си избрал, разполага с офис в удобен за теб район може да го посетиш. Кредитният консултант ще ти съдейства при попълване на искането ти за кредит и в рамките на деня ще получиш отговор;
  • Кандидатстване онлайн – ако за теб е по-лесно и по-удобно може да кандидатстваш онлайн на сайта на избраната компания. Това може да бъде добра алтернатива, ако в твоя град няма офис или се намираш на място, където би ти било по-удобно да попълниш онлайн заявка за кредит;
  • Кандидатстване по телефона – този вариант е удачен, ако нямаш време да попълниш формата за кандидатстване сам, а парите ти трябват спешно. Тогава можеш да се обадиш на телефона на компанията и да кандидатстваш;

Във всички случаи единственото, което ти трябва, е личната ти карта. Данните от нея служат, за да попълниш полетата на искането си. Останалото е въпрос на време. Наистина кратко време.

За какво да внимаваш, когато теглиш спешен кредит?

Наясно сме, че когато човек е притеснен не е концентриран. Когато теглиш спешен кредит обаче, трябва да изключително внимателен. Съветваме те да четеш договора си под лупа, за да не се окаже по-късно, че имаш зачислени куп такси, които не си видял. Най-много трябва да внимаваш с изискването за поръчител. Много фирми за бързи кредити твърдят, че нямат изискване за поръчител, но когато прочетеш договора не е съвсем така – сумата, която трябва да върнеш, ако имаш поръчител е в пъти по-ниска, ако не разполагаш с такъв.

Спешни кредити от Макс Кредит

Макс Кредит предлага спешни кредити при максимално улеснена процедура. Единственото, от което имаш нужда, е лична карта и няколко свободни минути, за да кандидатстваш онлайн. С Макс Кредит знаеш, че цената, която виждаш, е крайна и няма никакво изискване за поръчители. Когато изпитваш спешна нужда от пари, разчитай на Макс Кредит за спешен кредит.

Подобни публикации

01.04.2022г.

Бърз кредит със 100% одобрение

Какво означава кредит със 100% одобрение и дали реално е възможно да се вземе такъв.

 

Виж още

13.01.2023г.

Как да изготвим семеен бюджет?

Изготвянето на бюджета изисква внимателно планиране и повече време. За това тук ще ти представим няколко стъпки за създаването на такъв.

 

Виж още