0700 10 410

Кредит без лихва - за кого е подходящ?

11.02.2022г.

Кредит без лихва - за кого е подходящ?

В последните години бързите кредити стават все по-популярни. Разбира се, има една част от населението, която остава скептична към тези фирми, които ги предлагат. Факт е, че много хора се доверяват именно на бързите кредити, когато става дума за непредвидени разходи, забавяне на заплата и други изненади. Най-често срещаният въпрос що се отнася до бързи кредити е „Мога ли да вземи бърз кредит без лихва и как?“. Точно на този въпрос ще дадем отговор днес.

Какво е кредит без лихва?

Макар да има много хора, чието мнение за безлихвените кредити да е, че няма такова нещо, то е съвсем реално. Безлихвен кредит означава, че заемаш дадена сума и връщаш същата в определен срок, например от 30 дни. Точно така! Ако върнеш кредита си в рамките на определения срок (ние даваме пример с 30 дни), то не плащаш лихва и нямаш никакво допълнително оскъпяване. Питаш ли се какво ще стане, ако по някаква причина не можеш да върнеш кредита си до изтичане на определения срок (в нашия пример – 30 дни)? Съветваме те да се допиташ по този въпрос до фирмата, от която ще изтеглиш своя кредит без лихва за определен период, за да си предварително запознат с условията. Поинтересувай се колко би била вноската ти, ако не го изплатиш в уречения срок и за колко време ще изплащаш своя кредит с дадения размер вноска. Така, ако попаднеш в ситуация, в която да не можеш да върнеш кредита си без лихва в дадения срок, ще знаеш каква ще бъде вноската ти и след колко месеца (за какъв период) ще си погасил своето задължение, плащайки навреме своята вноска.

Мога ли да взема кредит без лихва?

Кредитът без лихва е все по-често използвана практика. Макар да е много широко известна, то от кредит без лихва не можеш да се възползваш във всяка една банка. Ако избереш за свой кредитор фирма за бързи кредити, то безлихвеният кредит е напълно възможен. Бърз кредит без лихва, кредит без лихва онлайн, кредит без оскъпяване – всички тези наименования означават едно и също, а именно че връщаш толкова, колкото си взел, в рамките на определен срок, за който кредиторът ти е отпуснал безлихвен заем. Подобен кредит може да бъде отпуснат в офис на съответната компания, като също често срещана практика е да се предлага, когато кандидатстваш за кредит онлайн.

Подходящо ли е да взема бърз кредит без лихва?

Бързият кредит без лихва е съвсем удачен вариант, когато ти трябват спешни пари. Технологиите са толкова напреднали, че може да заявиш кредита си с няколко клика, да подпишеш договора си за кредит през смартфона си ида получиш парите си по удобен за теб начин – директно в банковата ти сметка или в офис на Изи Пей например, стига кредиторът да предлага този вариант за усвояване на сумата. Разбира се преди това трябва да знаеш каква сума ти е необходима, защото фирмите за бързи кредити отпускат безлихвени кредити до определени суми. Също така, трябва да прецениш дали можеш да върнеш сумата в указания от кредитора срок, за да не се начисли след този период съответната лихва. За да бъде по-лесно обяснението, ще ти дадем пример. Трябва да смениш готварската си печка например и си избрал модел, който в момента е на промоция и струва 600 лв. Заплата ще дойде след няколко дни и нямаш сумата в момента, а промоцията изтича. Точно в този момент кредитът без лихва е много подходящ. Хем купуваш това, от което имаш нужда в момента, хем ще успееш да върнеш цялата сума, когато получиш заплата след няколко дни.

Какви за условията за кредит без лихва в Макс Кредит?

Както вече споменахме кредитът без лихва се предлага най-вече от компаниите за бързи кредити. Разбира се, и Макс Кредит предоставя на своите клиенти възможността да се възползват от бърз кредит без лихва. За да можеш да вземеш безлихвен кредит от Макс Кредит, освен стандартните изисквания – да си навършил 21 години и да имаш валидна лична карта, също трябва да си нов клиент, т.е. да не си усвоявал кредит от нас. Сумите, които предлагаме за подобен кредит, са от 500 лв. до 700 лв. За това също има причина – от една страна е достатъчна сума, за да можеш да покриеш разходите си до заплата, a от друга – това е сума, която вероятно ще можеш да върнеш в рамките на 30 дни, какъвто е срокът на нашия безлихвен кредит.

Недей да се притесняваш, ако заплатата се бави, имаш непредвиден разход в края на месеца или належащо имаш нужда от пари. Кандидатствай за кредит още днес. Макс Кредит е до теб винаги, когато имаш нужда.

Подобни публикации

10.01.2020г.

С колко пари живеем?

Замислял ли си се с колко пари живееш? А как може да спестиш? Тук отговаряме на тези и още интересни въпроси.

 

Виж още

27.08.2021г.

Спешни кредити за спешни нужди

Когато имаш спешна нужда от пари, на помощ идва спешен кредит от Макс Кредит. Разбери повече за тях тук...

 

Виж още