0700 10 410

Кредит за сватба

18.05.2022г.

Кредит за сватба

Несъмнено сватбата е едно от най-важните събития в живота на човека. Още от ранна детска възраст всяко момиче мечтае да бъде булка. Вълнението за мъжете пък въобще не е по-малко. Емоциите и на младоженците и на всички присъстващи роднини и близки са много приятни.

Обикновено подготовката за една сватба трае около година, а понякога и повече и това е съвсем разбираемо, имайки предвид, че сватбеното тържество не е никак евтино. Проучване на сватбените агенции показва, че средно една класическа сватба излиза между 10 000 – 15 000 лв. Разбира се, няма как да финансираш цялата си сватба с помощта на бърз кредит, но може да покриеш някой детайли, както и предвидените непредвидени разходи, които несъмнено ще се появят. Днес ще разберем дали всички „пера“ от една сватба могат да се покрият с бърз кредит. Да започваме:

    1. Рокля за булката и костюм за младоженеца – цените и при двете облекла варират. Те обаче могат спокойно да бъдат финансирани с помощта на бърз кредит. Има страхотни модели рокли за около 1 000 лв., а костюмите за младоженеца средно са на цена от 500 – 600 лв. Знаем, че този ден е специален, но е абсолютно ненужно да купуваш рокля за 4 000 - 5 000 лв., за да я облечеш само един път.
    2. Ресторант – цената зависи най-вече от броя гости, който пък зависи от теб. Една средно голяма сватба се състои от около 100 гости. Според сватбените агенции един приличен куверт, който включва салата, предястие и основно варира от 30 лв. до 150 лв. в зависимост от ресторанта. С други думи казано, може да нахраните гостите си спокойно за около 3 000 лв. Още едно перо от сватбения ден, което може да покриеш с бърз заем.
    3. Диджей и фотограф – това са двете неща, за които не трябва дори да се замисляте и да пестите пари. Един добър диджей може да направи сватбата ти незабравима. Същото се отнася и за фотографите. Не разчитай, че всички ще извадят телефоните си и ще снимат. Професионалната фотография и фотосесия е незаменимо събитие, което не трябва да се подценява, защото ще ти остави спомен за цял живот. Цената за наемане на диджей за около 5 часа започва от 800 лв. и може да стигне до 1500 лв., а професионалните фотографи вземат между 1 000 лв. и 2 000 лв. за заснемане на цялото събитие. Това отново е част от сватбата, за която може да се довериш на финансиране с кредит изцяло онлайн.
    4. Украса и торта – тук просто не трябва да се изхвърляш. Според сватбените агенции, една наистина пищна украса може да струва до 7 000 лв., но ние не смятаме, че това е най-важното нещо в твоя сватбен ден. Можем да те посъветваме да се довериш на някой цветарски магазин, който да изработи букети за масите и да наемеш осветление. Това би ти струвало най-много 1500 лв., което е далеч по-приемлива цена. Относно тортата ситуацията е същата – няма нужда от 5 етажна торта. Торта за 100 човека може ти струва около 500 – 600 лв. – сума, за която може да използваш дори кредит до заплата. Най-важното е да е вкусна.

    Детайлите за всяка сватба са от голямо значение, но не е нужно да даваш куп пари за този ден. Най-важното е да събереш близките си хора и заедно да споделите прекрасните емоции на този ден. Ако имаш нужда да финансираш някое желание или нужда, появила се в последния момент, винаги можеш да разчиташ на бърз кредит от Макс Кредит.

    Подобни публикации

    03.07.2020г.

    Заем за лятна почивка – защо не?

    Все повече хора се възползват от бърз кредит, за да финансират лятната си почивка. Разбери повече за кредита за ваканция тук...

     

    Виж още

    11.03.2022г.

    Повторен бърз кредит

    Голяма част от хората, които за взели бърз кредит веднъж, се доверяват на тази услуга отново. Разбери какви са предимствата да вземеш бърз кредит повторно тук.

     

    Виж още