0700 10 410

Заем за лятна почивка – защо не?

03.07.2020г.

Заем за лятна почивка – защо не?

Ето, че след всичко през което преминахме, лятото дойде. Топлите слънчеви лъчи започват да ни напомнят, че е време за ежегодната лятна почивка. Въпреки това, обаче много хора нямат стабилни доходи, което ги поставя в ситуация да пропуснат почивките това лято. За тази ситуация обаче има решение – бърз кредит за лятна почивка. Статистиката показва, че все повече хора се престрашават да кандидатстват за кредит, за да могат да финансират почивката си.

Каква сума ни е нужна за почивка?

Най-добрият вариант да финансираме лятната си ваканция е да използваме спестяванията си. Не всички обаче имаме достатъчно спестявания, за да изплатим почивката си. Една лятна отпуска обикновено струва около 2000 лв. като в тази сума включваме нощувки, храна и други разходи. Повечето хора, които теглят кредит с цел – за почивка, не плащат нощувките си с тези пари, а по-скоро храната, предвидени или непредвидени плащания и транспорт. Такива разходи за почивка от една седмица биха излезли около 1000 лв.

Защо е важно да почиваме?

Да почиваме е особено важно за всеки един от нас, защото колкото и да сме добри и опитни в работата си, системното натоварване, стрес и недоспиване влияе негативно на организма, концентрацията, настроението и качеството на работата ни. Според статистически данни най-много пътуват хора между 25 и 40 годишна възраст, като правят около 4 почивки на година – 2 за по няколко дни и 2 за по-дълъг период.

Разчет на бюджета

Бързият кредит за ваканция може да ни послужи чудесно, но е важно и да имаш предвид, че както всеки друг заем, той трябва да бъде изплащан на време. Ако изтеглиш кредит на месечни вноски, ще си имаш разграфен план по колко и на коя дата трябва да плащаш кредита си и така ще успееш да разпределиш семейния бюджет така, че да стигне за всичко. Има и вариант да изтеглиш необходимата сума и предварително, за да може да направиш няколко плащания и това да не утежни бюджета ти за следващите месеци. Всичко е въпрос на избор!

Как се кандидатства за подобен заем?

Кандидатстването се случва по стандартния начин – трябва да си пълнолетен и да имаш валидна лична карта. В случай, че искаш да кандидатстваш онлайн се изисква и валиден имейл адрес, за да може да получиш и подпишеш документите. За да получиш одобрение, трябва да убедиш кредитора, че можеш да върнеш кредита си. Това най-добре се показва като имаш добра кредитна история и си плащал вноските по предходните си кредити навреме.

Ние знаем колко е важна пълноценната почивка и сме готови да те подкрепим да направиш своята! Кандидатствай изцяло онлайн тук!

Подобни публикации

14.12.2021г.

Бърз кредит за Коледа

Коледа е време, което да прекараш със семейството си и не трябва да се притесняваш за временните финансови затруднения, които имаш. Ето защо бързият кредит за Коледа е една добра алтернатива.

 

Виж още

14.07.2022г.

Бързи кредити според финансовия ни план

Темите за пестене на пари никога няма да се изчерпат. Ние също неведнъж сме обсъждали тази тема и колко е важно да имаме някои заделен лев за „черни дни“.

 

Виж още