0700 10 410

Кредити за пенсионери

13.04.2022г.

Кредити за пенсионери

Пенсионирането бележи нов етап в живота на всеки човек – етап, в който се разделя с това, което е правил цял живот, а именно работата си. В България човек може да се пенсионира по стаж и по възраст. Когато говорим за пенсиониране по възраст, мъжете се пенсионират на 64 години, а жените на 61 години. Ако пенсионирането се случва по стаж, то за мъжете той е 39 години, а за жените с 3 години по-малко – 36 години.

Както всички сме добре запознати в много случай парите от пенсията понякога не достигат дори за покриване на месечните нужди като сметки, разходи за храна и лекарства. В тези случай не трябва да се отчайваш, защото може да се довериш за финансиране на бърз кредит.

Какво е бърз кредит за пенсионери?

Почти всяка кредитна компания има продукт, който е създаден специално за пенсионери. Макс Кредит също предлага кредит за пенсионери –Макс План Плюс, който е с добри условия. Дори всеки първи кредит е с 0% лихва до 30 дни, което е изключително предимство.

Как да взема бърз кредит за пенсионери?

Кандидатстването за кредит за пенсионери не е по-различно от кандидатстването за всеки друг вид кредит. Можеш да кандидатстваш за кредит по няколко начина:

  • Онлайн – кредит за пенсионери може да се вземе изцяло онлайн. Достатъчно е да попълниш данните от личната си карта и разбира се да избереш сумата, от която имаш нужда. Броя на вноските и датата от месеца, на която ще плащаш, отново избираш ти, за да бъде максимално лесно за теб. Все пак всеки човек си прави сметка на месечния бюджет, а ние не желаем да изпадаш в по-голямо затруднение.
  • По телефона – ако предпочиташ, може да се свържеш с наш оператор на тел. 0700 10 410 и той да попълни искането ти за кредит. Кандидатстването за бърз кредит по телефона няма да отнеме повече от 10 минути.
  • В офис – за да кандидатстваш за бърз кредит за пенсионер, може да посетиш и наш офис. Там нашите колеги ще попълнят искането ти за кредит и ще се свържат с теб, за да ти съобщят становището по кредита ти.   

Кредит за пенсионери без поръчител   

Независимо дали кандидатстваш за кредит онлайн или в наш офис, ние не изискваме поръчител. В днешни дни е доста трудно да намериш човек, който да се съгласи да отговаря за кредита ти. Точно за това ние не изискваме от теб да предоставяш и поръчител. Идеята на бързия кредит е да бъде максимално лесно и бързо за теб.

За колко време изплащаш кредит за пенсионери?

Сумата и срокът, за който ще изплатиш кредита, зависи изцяло от теб, нуждите, които имаш и разбира се, финансовите ти възможности. Както винаги съветваме, трябва да знаеш точно каква сума ще ти е нужна, когато вземаш кредит и трябва да съобразиш срока със сумата на месечната вноска. С други думи казано, недей да избираш кратък срок само и само да изплатиш кредита си по-бързо, ако няма да можеш спокойно да си позволиш вноската. По-добре е да избереш по-дълъг срок, като съответно вноската ти ще е по-ниска и ще можеш да изплатиш кредита си спокойно във времето без да имаш закъснения. Важно е да не допускаш закъснения по кредита, защото това ще влоши кредитната ти история, а от там шанса да вземеш бърз кредит отново, когато ти се налага, ще е по-малък.

Ако не можеш да прецениш каква вноска е подходяща за теб, винаги можеш да се довериш на нашите оператори, които ще ти дадат професионален съвет. Недей да пренебрегваш нуждите си. Вземи бърз кредит за пенсионери още сега.

Подобни публикации

20.08.2020г.

Тайната на дългосрочното спестяване

Всички искаме да спестяваме, но знаем ли как да го направим по правилния начин? Даваме ти нашата тайна за дългосрочно спестяване тук...

 

Виж още

09.06.2021г.

Заем само с лична карта

Заем само с лична карта - една услуга, с която разполагаш с бързи пари винаги, когато имаш нужда.

 

Виж още