0700 10 410

Макс Кредит Ви пожелава „Весели празници”

21.12.2018г.

Макс Кредит Ви пожелава „Весели празници”

Ето, че най-любимото време от годината неусетно се настани на календара. Онова безценно време, посветено на семейството и благодарността, на най-вкусните вечери и най-милите спомени.

Накъдето и да се обърнем през декември ни намигват пъстроцветни светлини, усмихват ни се красиви коледни елхи, а наоколо звучи празнична мелодия. Всичко около нас ни напомня, че остават броени дни до един вълшебен празник, до края на още една година.

Точно в този момент ние искаме да благодарим на всички наши клиенти за доверието към Макс Кредит и мисията ни да Ви предоставим разумно и отговорно финансиране.

Пожелаваме Ви весело посрещане на празниците и нека предстоящата 2019-та година да бъде изпълнена с повече положителни емоции, много успехи и споделени моменти!

Подобни публикации

23.12.2019г.

Коледа по света

Няма по-красив, уютен и семеен празник от Коледа, нали? Когато цялото семейство се събира заедно около трапезата, всичко материално губи смисъл. Този ден е наситен с приятни и положителни емоции навсякъде по света. Тук ще ти разкажем как празнуват този празник в различни точки на света.

 

Виж още

21.12.2020г.

Най-щурите коледни традиции и вярвания в света

Най-щурите коледни традиции и вярвания в света

 

Виж още