0700 10 410

Незабравима и евтина лятна почивка

19.08.2020г.

Незабравима и евтина лятна почивка

Сезонът на отпуските е тук и ако все още не си планирал лятната си почивка сега е моментът да го направиш. Предлагаме ти няколко начина за незабравима почивка, която освен това няма да навреди на джоба ти. Независимо дали планираш почивката си месеци по-рано на по-спокойни места или пък искаш да усетиш адреналина от непознатата и нова дестинация, в тази статия ще намериш нещо подходящо за теб. 

  Почивка на море по джоба ти

  „Който търси, намира” гласи стара поговорка, която можем да използваме с пълна сила и тук. В така създалата се ситуация, нашето черноморие предлага доста достъпни цени за клиентите си. Във всеки град, които искаш да посетиш, има стотици къщи за гости и стаи под наем, които имат сравнително по-ниски цени в сравнение с хотелите. Все пак отиваш да видиш морето, а не да си седиш в стаята, нали?

  Почивка на СПА

  Свикнали сме да свързваме почивката на СПА, като изключително скъпо и бутиково преживяване. В последните години обаче не е точно така. Много хотели предлагат промоционални цени за почивка за цялото семейство, като има за всеки по нещо – хем възрастните си почиват, хем децата има какво да правят. Какво по-хубаво от това?

  Лято на село - защо не?

  Помниш ли летата на село с баба и дядо? Защо не се върнеш отново в детските спомени и да не прекараш няколко страхотни дни в някое спокойно и малко градче или селце. Селският туризъм е много развит в Централна България. Има различни къщи за гости в селата, които освен чистият въздух и вкусните традиционни ястия предлагат редица удобства като басейни, барбекю, удобни стаи с прекрасни гледки. Това би бил идеален вариант за приятелски семейства на ниски цени, а спокойствието е гарантирано.

  Къмпинг

  Ако искаш максимално да се откъснеш от цивилизацията, то това предложение е за теб. Къмпингът е чудесен вариант за евтина почивка. Има изключително голямо разнообразие на места за къмпингуване, както на морето, така и в планината. Достатъчно е да вземеш най-необходимото и да се обградиш с любимите си хора, за да прекараш една незабравима лятна ваканция с минимално количество средства.

  Планина

  Планинският туризъм има богата гама от предложения за почивка. Независимо дали избереш курортните градове в Пирин, изобилието от природни богатства в Рила – като Седемте рилски езера и Рилския манастир, няма как да останеш безразличен към спиращите дъха гледки. Ако пък си от София – Витоша е на една ръка разстояние. Тя разполага с много еко пътеки и места за отдих и пикник на открито.

  Винен туризъм

  Не си чувал за винен туризъм? Напълно те разбирме! Това е сравнително нов вид туризъм. Неговата същност се състои в пътуване по определен маршрут и дегустация на различни вина с разнообразни вкусове и богата история. Ако си любител на виното, силно препоръчваме да направиш такава обиколка. Не коства много от бюджета, а спомените ще са вечни. На винен туризъм можеш да се отправиш към региони като Плевен, Ловеч, Пазарджик, Първомай или пък други, които откриеш и решиш, че ще са ти приятни. 

  Има много варианти за евтини почивки, а и времето навън е идеално за това. Ако вече сте изразходвал отпуската си, всички тези предложения може да ги отложиш за уикенда. Какво по-хубаво от това, всяка седмица да имаш различно преживяване? Ако все пак финансовите средства не стигат – Макс Кредит ще ти помогне да преживееш едно незабравимо лято, пълно с положителни и слънчеви емоции.