0700 10 410

Незабравима и евтина лятна почивка

19.08.2020г.

Незабравима и евтина лятна почивка

Сезонът на отпуските е тук и ако все още не си планирал лятната си почивка сега е моментът да го направиш. Предлагаме ти няколко начина за незабравима почивка, която освен това няма да навреди на джоба ти. Независимо дали планираш почивката си месеци по-рано на по-спокойни места или пък искаш да усетиш адреналина от непознатата и нова дестинация, в тази статия ще намериш нещо подходящо за теб. 

    Почивка на море по джоба ти

    „Който търси, намира” гласи стара поговорка, която можем да използваме с пълна сила и тук. В така създалата се ситуация, нашето черноморие предлага доста достъпни цени за клиентите си. Във всеки град, които искаш да посетиш, има стотици къщи за гости и стаи под наем, които имат сравнително по-ниски цени в сравнение с хотелите. Все пак отиваш да видиш морето, а не да си седиш в стаята, нали?

    Почивка на СПА

    Свикнали сме да свързваме почивката на СПА, като изключително скъпо и бутиково преживяване. В последните години обаче не е точно така. Много хотели предлагат промоционални цени за почивка за цялото семейство, като има за всеки по нещо – хем възрастните си почиват, хем децата има какво да правят. Какво по-хубаво от това?

    Лято на село - защо не?

    Помниш ли летата на село с баба и дядо? Защо не се върнеш отново в детските спомени и да не прекараш няколко страхотни дни в някое спокойно и малко градче или селце. Селският туризъм е много развит в Централна България. Има различни къщи за гости в селата, които освен чистият въздух и вкусните традиционни ястия предлагат редица удобства като басейни, барбекю, удобни стаи с прекрасни гледки. Това би бил идеален вариант за приятелски семейства на ниски цени, а спокойствието е гарантирано.

    Къмпинг

    Ако искаш максимално да се откъснеш от цивилизацията, то това предложение е за теб. Къмпингът е чудесен вариант за евтина почивка. Има изключително голямо разнообразие на места за къмпингуване, както на морето, така и в планината. Достатъчно е да вземеш най-необходимото и да се обградиш с любимите си хора, за да прекараш една незабравима лятна ваканция с минимално количество средства.

    Планина

    Планинският туризъм има богата гама от предложения за почивка. Независимо дали избереш курортните градове в Пирин, изобилието от природни богатства в Рила – като Седемте рилски езера и Рилския манастир, няма как да останеш безразличен към спиращите дъха гледки. Ако пък си от София – Витоша е на една ръка разстояние. Тя разполага с много еко пътеки и места за отдих и пикник на открито.

    Винен туризъм

    Не си чувал за винен туризъм? Напълно те разбирме! Това е сравнително нов вид туризъм. Неговата същност се състои в пътуване по определен маршрут и дегустация на различни вина с разнообразни вкусове и богата история. Ако си любител на виното, силно препоръчваме да направиш такава обиколка. Не коства много от бюджета, а спомените ще са вечни. На винен туризъм можеш да се отправиш към региони като Плевен, Ловеч, Пазарджик, Първомай или пък други, които откриеш и решиш, че ще са ти приятни. 

    Има много варианти за евтини почивки, а и времето навън е идеално за това. Ако вече сте изразходвал отпуската си, всички тези предложения може да ги отложиш за уикенда. Какво по-хубаво от това, всяка седмица да имаш различно преживяване? Ако все пак финансовите средства не стигат – Макс Кредит ще ти помогне да преживееш едно незабравимо лято, пълно с положителни и слънчеви емоции. 

    Подобни публикации

    30.07.2021г.

    10 причини да избереш да изтеглиш бърз кредит онлайн

    Все по-често хората прибягват към тегленето на бърз кредит онлайн като начин да се справят с краткосрочно финансово затруднение. Ние ще ти преставим 10 причини да избереш да изтеглиш бърз кредит онлайн, когато имаш нуджа от спешни пари.

     

    Виж още

    29.04.2022г.

    Видове бързи кредити от Макс Кредит

    Макс Кредит предлага богат избор от видове кредити, които са подходящи за всеки, които има нужда от финансова подкрепа.

     

    Виж още