0700 10 410

Що е то пасивен доход и как да го направим част от нашето ежедневие?

13.03.2020г.

Що е то пасивен доход и как да го направим част от нашето ежедневие?

Доброто планиране на доходите, финансовата грамотност и умението за пестене са в основата на забогатяването. Всички вярваме, че получаването на повече пари е свързано с много извънредна работа и безсънни нощи. Разбира се, човек трябва да се потруди и да даде много от себе си, за да може да осигури на себе си и семейството си висок стандарт на живот, но има някои малки хитринки, които могат да помогнат с натрупването на по-добри доходи.

Какво означава пасивен доход?

Накратко пасивният доход е редовен доход, който получаваш независимо от работодателя си. Това е влагането на първоначална инвестиция в нещо, което ще ти носи допълнителни доходи в бъдеще.

В следващите редове ще ти представим различни, нови и модерни начини, с които може да си изкараш допълнителни пари с минимални усилия.

Блогърство

Напоследък тази „професия” стана изключително популярна. Това е нов начин човек да превърне хобито си, в начин на изкарване на пари. Интернет изобилства от видеа на най-различна тематика – ръчна изработка на предмети, начини за отслабване, ревюта на технологични придобивки или козметика. Не са малко и хората, които пътуват постоянно и печелят последователи, разказвайки за местата, които са посетили.

Фотография

Обичаш да снимаш? Ето вече имаш идея за своя пасивен доход. Кой не обича красиви пейзажи или просто иска да си направи фотосесия на по-ниска цена? Ти и твоя фотоапарат може да направите чудеса. Спокойно може да продаваш правата за своите фотографии и така да си „докараш” допълнителен доход. Аналогично може да се действа и с права за музика. Ако обичаш да създаваш своя музика и искаш тя да стигне до възможно най-много хора, един лесен начин е да я продаваш.

Доход от наем

Тук вече нещата стават малко по-специфични. Не са много хората, които разполагат с повече от един имот или са склонни да пуснат в дома си напълно непознати хора. За сметка на това, обаче ако ти имаш един „излишен” апартамент или можеш да се довериш на хора, които да допуснеш в него, това би бил един чудесен начин да си докараш дългосрочен доход.

Всяко от тези начинания обаче, а и всички странични занимания, с които се захванеш имат нужда от първоначално финансиране – техника, с която да работиш, хостинг на сайт за популяризация и реклама. Точно за това ние сме до теб, за да подкрепим всяка твоя инициатива!

Подобни публикации

09.06.2021г.

Заем само с лична карта

Заем само с лична карта - една услуга, с която разполагаш с бързи пари винаги, когато имаш нужда.

 

Виж още

03.12.2021г.

Бързи кредити – изход от финансови затруднения

Бързите кредити могат да ти помогнат при временно финансово затруднение. За да можеш да се възползваш максимално от тези пари, обаче трябва да си внимателен и последователен. 

 

Виж още