0700 10 410

За какво се ползва кредит до заплата?

17.06.2022г.

За какво се ползва кредит до заплата?

Нуждата от  бърз кредит обикновено възниква неочаквано и спешно и както често се случва няколко дни преди заплата. Решението на тези временни финансови нужди можем да намерим в тегленето на кредит до заплата. А какво точно означава това и при какви обстоятелства се използва ще научиш днес.

1. Какво е кредит до заплата

Може би няма финансова институция, която да не предлага подобен вид кредит. Кредитът до заплата е сума до около 500 лв., която обикновено се връща за месец. Това е така защото се предполага, че човек може да я възстанови със заплатата си, която ще получи в рамките на този месец.

2. За какво можеш да използваш кредит до заплата?

Предназначението на парите от кредитът до заплата зависи изцяло от теб и нуждите, които имаш. Тук изключваме големите разходи като покупка на автомобил, основен ремонт или скъпа екскурзия. Разбира се, тези нужди могат да се задоволят с кредит, но не и с такъв до заплата, при който сумите са наистина по-малки. Ето някой ситуации, в които кредитът до заплата ще ти свърши работа:

2.1 Здравословен проблем    

Има неща в ежедневието ни, които не можем да контролираме. Кога ще се разболеем е едно от тях. Винаги може да ти се наложи да дадеш повече пари за лекарства, изследвания или нещо по-сериозно. Ето в такива ситуации кредит до заплата ще ти свърши работа. Сумата до 500 лв. би била напълно достатъчна да покрие разходите ти в аптеката или в лабораторията.

2.2 Ремонт на автомобила    

Има някой ремонтни дейности по автомобила, които са наистина скъпи и ремонтът може да достигне и до повече от 1 000 лв. Има и ежегодни проверки, които изискват по-малки разходи, като например смяна на масло, проверка и закупуване на гуми, смяна на консумативи и т.н. Ето това също може да се окаже разход, за който да си неподготвен. Ремонтът на автомобила влиза в графата с разходи, които не търпят отлагане и не трябва да се пренебрегва.

2.3 Ремонт у дома   

Лятото е чудесно време да се направи освежителен ремонт, като например смяна на тапети, освежаване на латекса или полагане на нова подова настилка. Такъв тип ремонт няма да ти струва повече от 500 лв., които можеш да вземеш като кредит до заплата. Освен приятния, планиран освежителен ремонт, може да има и по-неприятни изненади,които да не търпят отлагане – проблем с покрива или тръба за смяна. Тук отново може да се довериш на  кредит до заплата, който да ти помогне финансово.

2.4 Техника или мебели   

Когато пералнята или готварската печка те предадат, ремонтът може да излезе по-скъп, отколкото си очаквал. Тук на помощ отново идва кредитът до заплата. Независимо дали искаш да ремонтираш уред или да закупиш нов, тези пари биха били достатъчни, за да подкрепят месечния бюджет.

3. Кредит до заплата от Макс Кредит

Макс Кредит, разбира се, предлага кредит до заплата. Ние знаем, че понякога няма как да отделиш 500 лв. след заплата, за да погасиш заема си. Точно за това, кредитът, който предлагаме, е по-различен. Ако изтеглиш кредит до заплата от Макс Кредит, може да определиш сам дали да върнеш бързия кредит на куп или разсрочено на 3 месечни плащания. Това обаче не е всичко! Ако го върнеш за 30 дни, ще получиш отстъпка в размер на 40%. Ако предпочетеш да го върнеш на 3 пъти, то първото плащане ще е наполовина по-малко от останалите две!

Довери се на  бърз кредит онлайн от Макс Кредит!

Подобни публикации

03.02.2021г.

Как да управляваш парите си правилно?

Научи се как да управляваш прарилно парите си и така хем ще имаш спестени пари за спешни случаи, хем ще можеш да харчиш спокойно! Нашите съвети можеш да намериш тук!

 

Виж още

25.03.2022г.

Рефинансиране на кредити без поръчител

Какво означава да рефинансираш кредита си и как да рефинансираш кредита си без поръчител?

 

Виж още