0700 10 410

Защо бързите кредити са по-предпочитани?

31.03.2023г.

Защо бързите кредити са по-предпочитани?

Бързите кредити се радват на все по-голяма популярност и доверие от все повече потребители. Това, че си теглил подобен кредит от много отдавна не означава, че си действал прибързано и неразумно.  Бързите кредити са предпочитан избор, когато имаш спешна нужда от пари или ти е омръзнало да спестяваш месеци наред за мечтаната почивка или най-накрая искаш да направиш ремонт на жилището си. В тази статия ще разгледаме няколко основни предимства на бързите кредити, които ги правят все по-предпочитано средство за получаване на заем.

Бързина и удобство

Несъмнено най-големият плюс на бързите кредити е, че се отпускат в рамките на часове. Не е нужно да чакаш дни наред, за да разбереш дали си одобрен за нужните ти пари. Другият голям плюс е, че е много удобно да кандидатстваш. Независимо дали се намираш у дома или си някъде навън, попълването на формуляра за  онлайн кредит става буквално за няколко минути. Има и много компании, които предлагат услугата кандидатстване по телефона, което пък е още по-удобно, когато нямаш време да попълваш. Хубавото в случая е, че единственият документ, от който имаш нужда, е личната ти карта. Като цяло процесът по кандидатстване и усвояване на този вид кредити е изключително лесно. Дори имаш възможност да усвоиш парите си без да излизаш от дома или от работното си място – по банкова сметка. Ако пък искаш, може да ги вземеш и от удобна за теб каса на Изи Пей.

Подходящ кредит за всеки

Компаниите за бързи кредити могат да бъдат полезни на много хора, защото много от тях имат богато портфолио от кредитни продукти. В Макс Кредит например имаме 4 кредитни продукта, от които можеш да се възползваш:

Кредит на месечни вноски

Tова е най-масово предлаганият и търсен продукт. Голяма сума пари (в нашия случай до 5000 лв.), която можеш да разсрочиш на месечни вноски (в нашия случай до 24 месеца). Този продукт е подходящ за хора, които работят на трудов договор и имат постоянен месечен доход.

Кредит на двуседмични вноски

Например в Макс Кредит може да намериш такъв тип продукт, който е подходящ за всичките ни клиенти без оглед тяхната професионална заетост. В този случай, вместо да плащаш една вноска в месеца, на всеки 2 седмици плащаш дадена сума, според изтегления кредит и разбира се, срокът, който си си избрал. Все пак този вид кредит би бил по-подходящ, ако получаваш дохода си на 2 пъти.

Кредит до заплата

Може би няма компания, която да не предлага подобен продукт, главно заради удобството, което предоставя той. Реално този кредит е създаден, за да подкрепи финансовите нужди на клиентите, тогава когато възникнат спешни и неотложни разходи, за които не са подготвени към момента. Макс Кредит предлага  кредит до заплата, който няма аналог. Основното му предимство е, че имаш избор как да върнеш сумата – на един път до 30 дни или разсрочено на 3 месечни плащания. Това не е всичко – може да се възползваш от отстъпка, както и да върнеш. Ако искаш повече информация, може да прочетеш в нашия сайт или да се свържеш с наш оператор.

Кредит за пенсионери

Това е продукт, който е насочен само към хора, които вече са пенсионери. Обикновено се отличава от останалите продукти с това, че има по-облекчени условия.

    Лоялна програма

    Последната причина, която ще изтъкнем тук, е, че възползвайки се от услугите на бързите кредити и разбира се, бидейки изряден платец, влизаш в лоялната програма на избраната от теб компания. Всяка компания избира различни начини да награди и да се отблагодари на лоялните си клиенти. Лоялната програма на Макс Кредит се нарича Макс Бонус и предлага големи отстъпки на лоялните си клиенти. Влизайки в такава програма, може да спестиш от всяка вноска. Струва си да разбереш повече за нея!

    Е, може би сам се убеди, че отдавна “бърз кредит” не е синоним на нещо лошо и страшно и винаги, когато имаш нужда от пари, може да се довериш на подобен тип компания. Кандидатствайки в Макс Кредит, освенче получаваш лично отношение и ясни условия, то може да се възползваш и от ежемесечните ни промоции, чиято цел е да облекчи плащанията ти и да се справиш по-лесно в затруднения момент.

    Подобни публикации

    03.12.2021г.

    Бързи кредити – изход от финансови затруднения

    Бързите кредити могат да ти помогнат при временно финансово затруднение. За да можеш да се възползваш максимално от тези пари, обаче трябва да си внимателен и последователен. 

     

    Виж още

    30.03.2022г.

    Какво е потребителски кредит?

    Сигурни сме, че поне веднъж си се сблъсквал с понятието потребителски кредит. Днес ще внесем още малко яснота каква е разликата между банков потребителски кредит и бърз потребителски кредит и как да избереш правилно кой точно кредит да използваш.

     

    Виж още