0700 10 410

Първи кредит от Макс Кредит - защо?

27.07.2022г.

Първи кредит от Макс Кредит - защо?

Когато имаш спешна нужда от пари, освен бързината, с която ще ги получиш, трябва да избереш и надежден кредитор. Е, Макс Кредит е готов да бъде твои партньор винаги, когато имаш нужда от финансови средства. Чудиш ли се защо да избереш точно нас при първи бърз кредит, измежду всички останали компании? Отговора ти даваме точно сега!

Кредит без лихва   

Да, точно така – първият ти онлайн кредит е изцяло безлихвен! Ако вземеш сума до 1 000 лв. и я върнеш в срок до 30 дни, то няма да дължиш никакви лихви. Вземайки първи бърз кредит от Макс Кредит, ще се увериш, че нашите условия са абсолютно прозрачни и че няма да имаш никакви притеснения. Трябва да се съгласиш с нас, че сумата от 1 000 лв. е достатъчна, за да можеш да покриеш нуждите или временните затруднения, които имаш.

Лоялна програма   

Дори само с един изплатен навреме кредит, влизаш в лоялната ни програма и можеш да се възползваш от големи отстъпки при всеки следващ кредит, който вземеш от нас!

Още предимства, които ти дава Макс Кредит:

1.Сам избираш как да кандидатстваш   

Макс Кредит ти предлага 3 начина, по които може да кандидатстваш за бърз кредит:

  • На място в наш офис, където нашите колеги, ще ти съдействат за попълване на искането ти;
  • По телефона – като се обадиш на националния ни телефон 0700 10 410 или като ни оставиш твоето име и телефон за контакт, за да може наш оператор да се свърже с теб;
  • Изцяло онлайн – като попълниш формата ни кандидатстване на нашия сайт;

Всеки от по-горе изброените начини е възможност за теб да кандидатстваш за бърз кредит. Излишно е да обясняваме удобството на онлайн кредитите, който можеш да заявиш буквално, от където и да се намираш, стига да разполагаш със смарт устройство и интернет.

2. Трябва ти само лична карта   

Наистина единственият документ, който ти е необходим, е личната ти карта. Данните, които са в нея, са напълно достатъчни, за да ти бъде отпуснат бърз кредит. Няма да изискваме допълнителни документи, които изискват време, бележки от работодател и т.н.

3.Възможност за рефинансиране на кредита   

Ако малко преди да си изплатил кредита си, имаш нужда от още средства, то Макс Кредит ти дава възможността за рефинансиране на кредит. Разбира се, дори да имаш кредити към други кредитни компании, отново може да ги рефинансираш при нас.

4.Бърз кредит без поръчители   

Друго основно предимство, от което можеш да се възползваш, е че бързият ни кредит е без изискване за поръчител. Знаем, че не винаги може да намериш човек, които да поеме отговорност за кредита ти заедно с теб. Това обаче не означава, че няма да ти отпуснем сумата, от която имаш нужда.

5.Уникален кредит до заплата  

Предимството, което със сигурност ни отличава от всички останали компании, е, че кредитът ни до заплата е уникален! Какво имаме предвид? Сам решаваш кога да го върнеш, като имаш 2 варианта:

  • Накуп до 30 дни – ако решиш да върнеш целия си кредит на един път в рамките на 30 дни, то получаваш отстъпка от 40% от оскъпяването;
  • На 3 плащания – ако предпочиташ, може да разсрочиш кредита си на 3 плащания, като първото ти плащане ще е наполовина по-малко от останалите две.

Макс Кредит се нарежда на едно от челните места що се отнася до отговорни и надеждни кредитори. Доказателство за това за многобройните ни доволни клиенти, които използват нашите услуги многократно. Стани и ти един от тях, а ние ще се погрижим да разполагаш с пари винаги, когато имаш нужда.

Подобни публикации

16.10.2020г.

3 най-често срещани грешки при рефинансиране на кредити

Какви грешки можем да допуснем при рефинансиране на кредитите си? Подготвили сме ти три от най-често срещаните грешки, за да можеш да се предпазиш и да вземеш правилно решение, когато искаш да рефинансираш кредитите си.

 

Виж още

23.12.2021г.

Как да се справим с високите сметки?

Сметките могат да ни изненадат по всяко време на годината. Разбери как може да намалиш стойността им без да се лишаваш от ток, парно и вода.

 

Виж още