0700 10 410

Бърз заем – бързо решение на финансовите проблеми

24.06.2021г.

Бърз заем – бързо решение на финансовите проблеми

Бързи заеми – едва ли има човек, който да не е чувал за тази услуга. В момента освен фирмите за бързи кредити, много банки също започнаха да ги предлагат. Причината е, че са изключително удобно решение за клиентите, които временно са останали без пари. Спестява време и притеснения пред близки и роднини. Все пак на всички ни е ясно, че парите назаем понякога са причина за разрив в отношенията между хората.

Бързи заеми – бързо решение за краткосрочно финансово затруднение

Предназначението на бързите кредити е да ти помогне в кратки срокове. С други думи както и сам знаеш, ако ти се налага да си закупиш кола или апартамент, бързите кредити не са твоето решение. От друга страна, ако има забавяне в месечната ти заплата, то с подобен тип кредит може да платиш наема или спешен ремонт на колата ти. При бързите кредити имаш кратък срок на изплащане – не повече от година и бързо получаване на желаната сума. Не на последно място поставяме факторът с документите за одобрение, който от вас е кандидатствал за кредит в банка ще ни разбере – куп документи и дни чакане. Все пак, ако ти се наложи да заемеш бърз кредит до 1 000 лв. и е спешно, няма да може да изчакаш цялото това време, нали?

За какво е подходящо да изтеглиш бърз заем?

Когато имаш спешна нужда от пари и нямаш време да чакаш, добра алтернатива е да кандидатстваш за бърз кредит. Разбира се има и ограничение в сумата, която може да заемеш. Както и по-рано казахме, ако искаш да закупиш апартамент или кола, ще ти се наложи да вземеш ипотечен или потребителски кредит за по-голяма сума от банка. Този тип заеми те обвързват с банката за доста по-дълъг период от време – от 3, 4, 5 години при потребителски заем и до 30 години при ипотечен кредит. Също така за да получиш шанс за одобрение на такъв тип банков кредит е необходимо да предоставиш доста документи - бележка от работодател за изплащане на месечно възнаграждение, семеен статус, бележка за доходи и т.н.

Фирмите за бързи кредити обикновено предоставят бързи заеми до 3 000 лв. – сума, която би ти свършила работа за поправка на автомобила, освежителен ремонт, лятна почивка със семейството. Документите, които изискват, са само лична карта и трябва да попълниш формуляр, в който да въведеш желаната сума и данните от личната си карта. Одобрението също е в рамките на деня, а сумата получаваш както ти е удобно – по банкова, на каса на Изи Пей или в удобен за теб офис на фирмата.

Лихвите при бързите заеми

Всеки знае, че заемът от банка е доста по-евтин от заемът взет от фирма за бързи кредити. Обаче банките не отпускат малки суми от 100 лв., например, които да ти стигнат, за да закърпиш бюджета за следващите 2-3 дни. С други думи – банките не отпускат кредит до заплата. Те имат минимална стойност, която може да получиш. Преди да подпишеш документите си за заем, задължително попитай каква е крайната сума, която трябва да върнеш и добре помислиш дали ще можеш да върнеш заема.

Бърз кредит от Макс Кредит

Ние също предлагаме кредит до заплата или суми до 3000 лв. Достатъчно е да имаш валидна, българска лична карта. Може да попълниш заявката си за кредит изцяло онлайн и също да усвоиш сумата без да излизаш от дома си. Не изискваме предоставянето на поръчители и ако желаеш може да се възползваш от нашите месечни промоции, които да намериш  тук.

Прочети повече за:

Подобни публикации

18.02.2021г.

Как да повишим шанса си за одобрение за кредит?

Ако заявката ти за кредит е била отказана, със сигурност би искал да знаеш каква е причината, нали? Е, ние ти даваме списък с основните причини за отказ на кредит, а от теб зависи да направиш всичко възможно да поправиш това, което не ти достига.

 

Виж още

01.04.2022г.

Бърз кредит със 100% одобрение

Какво означава кредит със 100% одобрение и дали реално е възможно да се вземе такъв.

 

Виж още