0700 10 410

Блог

Всички Финансови съвети Бързи кредити Новини Кампании Интересно и полезно

01.04.2020г.

Защо Първи Април е Денят на хумора и шегата?

Всички знаем, че първи април е денят на хумора и шегата. Много от нас измислят интересни и забавни шеги, с който "лъжат" свои близки и приятели. Знаеш ли, обаче защо този ден е точно на първи април? Ние ще ти разкажем тук...

 

Виж още

20.03.2020г.

Коронавирусът в България – как да се предпазим?

Несъмнено най-обсъжданата тема в последната седмица е коронавирусът и мерките, които предприемаме, за да се справим с него. Ние събрахме най-важната и полезна информация, за да ти я преодставим тук.

 

Виж още

21.03.2020г.

Как да разнообразим скучното ежедневие у дома?

В условията на извънредно положение, когато трябва да си седим у дома и да сведем излизанията навън до минимум, започваме да се чудим какво да правим толкова време в къщи. Ние от Макс Кредит сме ти приготвили списък от идеи, от които може да се възползваш, независимо дали си затворен у дома сам, с половинката ти или с дете. Нека да започваме!

 

Виж още

13.03.2020г.

Що е то пасивен доход и как да го направим част от нашето ежедневие?

Парите все не достигат за нещо! Има обаче алтернативни начини, които хората използват, за да повишават доходите си. Разбери кои са те тук.

 

Виж още

01.03.2020г.

Легенди и предания за Баба Марта

Първи март е един от най-българските празници, който е любим на малки и големи. С него символично поставяме началото на пролетта. Всеки от нас свързва първи март с мартениците и Баба Марта, разбира се! А знаеш ли, какви митове и легенди се носят за Баба Марта? Разбери сега...

 

Виж още
1 2 3 4 5 6 7 8 9