0700 10 410

Евтина лятна почивка – как и къде?

04.06.2021г.

Евтина лятна почивка – как и къде?

Със затопляне на времето и все по-слънчевите дни започваме да се замисляме и за предстоящите летни почивки. Всеки човек има различни предпочитания – някои обичат да почиват на морския бряг, други предпочитат прохладата на планината, трети пък искат да откъснат от градската среда и да са по-близо до природата.

Каквото и да е твоето предпочитание ние имаме идеи, с които не само ще си изкараш добре, а и ще спестиш пари.

1.Почивка на море

За бюджетна почивка на морето е важно първо да избереш подходящ хотел. Препоръчваме ти да започнеш да търсиш възможно най-рано, защото така можеш да си спестиш до два пъти от крайната сума. Друг съвет, който можем да ти дадем, е да избереш хотел, който предлага включена храна в цената. Така можеш да си сигурен, че ще имаш осигурена храна за целия престой. Важно е предварително да уточниш дали има паркоместа. Обикновено хотелите разполагат с платен паркинг, но той се заплаща на ден и може да ти излезе “солено”.

По-евтините хотели се намират и по-далеч от плажа. Недей да подценяваш пътя до морския бряг. Ако не успяваш да намериш хотел, който да отговаря на това изискване, може да се спреш и на къщи за гости, които са далеч по-евтини. Тук вариантите също са разнообразни – може да наемеш стая за себе си и семейството си или да се събереш с приятели и да си наемете заедно къща. Така хем ще си изкараш една забавна почивка, хем ще разделите разходите. Много от тези къщи предлагат и кухня, в която може да готвиш сам, така че и това изискване е покрито.

Друг важен съвет е предварително да закупиш всичко необходимо – бански, слънцезащитни кремове, очила, шапки и всичко, от което имаш нужда. Всички знаем, че тези артикули се предлагат с доста по-голяма надценка, ако решиш да ги закупиш от курорт. Ако си подготвен с всичко предварително, то ще имаш повече средства за други забавления.

2. Планинска почивка

Aко си от хората, които обичат да почиват в планината, горните съвети, като избор на място, храна и закупуване на основни аксесоари, важи с пълна сила. Съветът, който можем да ти дадем, е да предвидиш, че времето в планината е различно – сутрините и вечерите са хладни. Запаси се с по-дебели дрехи, за да си готов за всякаква ситуация.

3. Къмпинг и палатка

Aко си от хората, които обичат екстремните преживявания и да са възможно най-близо до природата, почивката на палатка е чудесен избор. Разходите за оборудване за такъв вид почива никак не са малко, но пък като имаш предвид, че ще спестиш пари от нощувки и паркинг си заслужава. Недей да жалиш средства за голяма и удобна палатка, все пак това е единственото място, на което ще можеш да спиш, ако решиш да идеш на подобно приключение. Друг важен съвет е преди да потеглиш да направиш пълен преглед на автомобила, с които ще се придвижиш – важно е да е в изрядно положение и с пълен резервоар.

Всички очакваме лятната почивка с нетърпение. Време за нас и за хора, които обичаме. Независимо дали ще сме на море или на планина е важно да починем и да се заредим с нова, свежа енергия. Ако не си направил сметката си правилно и спестяванията не достигат, не се колебай –  Макс Кредит е до теб и е готов да те подкрепи с необходимата сума за едно незабравимо лято!

Прочети повече за;

Подобни публикации

18.03.2022г.

Митове за бързите кредити – част 2

След като развенчахме 5-те най-широкоразпространени мита за бързите кредити, е време да развенчаем още 5.

 

Виж още

06.04.2022г.

Как да вземем бърз кредит безопасно?

Проверката на компнията, на която ще се довериш да вземеш кредит, е много важна. Виж нашите 5 съвета, които ще ти помогнат да вземеш бърз кредит безопасно и без излишни притеснения.

 

Виж още