0700 10 410

Кои са най-добрите бързи кредити?

05.03.2021г.

Кои са най-добрите бързи кредити?

С постоянното увеличаване на фирмите, които предлагат онлайн бързи кредити, става все по-трудно да избереш надежден кредитор, който да те подкрепи финансово в труден за теб момент. Използването на бърз кредит е удачен вариант, когато ти трябва бързо сума до 3 000 лв. за спешен ремонт, по-голяма покупка или медицинска нужда. В следващите редове ще ти представим някои от най-важните критерии, по които да избереш най-добрите бързи кредити.

1. Проучване

Първата стъпка, която трябва да предприемеш, е да направиш проучване на няколко фирми за бързи кредити. Много от тези фирми предлагат бързи кредити онлайн или офлайн (с посещение на техен офис). Това ти дава свобода на избор. Ако нямаш време да идеш до представителен офис на фирмата, може да пуснеш своята заявка онлайн. Важно е да проучиш надеждността на компанията – документи, легитимност – защото все пак ще предоставиш личните си данни на тези хора.

2. Запознай се с условията

Всяка фирма, която предлага бързи кредити, има различни условия. Важно е да се запознаеш в детайли с тях, за да може да избереш най-добрия бърз кредит, според твоите нужди. Обърни внимание на:

• Срок на изплащане – в зависимост от сумата, от която имаш нужда, може да избираш различен срок на изплащане. Той обаче не е безкраен. Обикновено суми до 3 000 лв. имат срок на изплащане до 12 месеца. За това винаги те съветваме да вземаш толкова пари, колкото в действително са ти необходими, като прецениш срока с твоите възможности и месечни доходи.

• Начини на погасяване – ние от Макс Кредит знаем, че на различните хора им е удобно да погасят вноските си по различен начин. За това предлагаме цели 3 начина на погасяване – в наш представителен офис, на каса на Изи Пей или по банкова сметка. Така няма да имаш ограничение и ще може да платиш вноската си на време, а всички знаем това колко е важно.

• Допълнителни такси – ето тук е най-големият подводен камък. Много фирми за бързи кредити, не обявяват ясно своите допълнителни такси и в последствие се оказва, че има да плащаш допълнителни пари. Ще ти дадем примери за какво да внимаваш – такса за кандидатстване, такса за издаване на документи, такса за принтиране на документи, допълнително оскъпяване при липса на поръчители. Всички тези такси и допълнителни оскъпявания може да се окажат фатални, особено ако не знаеш, че ги дължиш. Това не е пример за най-добрия бърз кредит, нали?

• Поръчител – когато човек има нужда от допълнителни пари, последното, за което мисли, е поръчителство или с други думи кой да му стане поръчител. В някои фирми за бързи кредити се изискват дори двама души. Знаем колко е неудобно да споделиш финансовите си затруднения пред приятели, а камо ли да ги помолиш да ти станат поръчители.

• Лоялна програма – лоялната програма в повечето случай се отнася за клиенти, които вече са имали поне един кредит към дадена институция. Дори да вземаш кредит за първи път, то не е лошо да проучиш каква е лоялната програма на избраната от теб фирма, защото ако ти се наложи да вземеш кредит отново, вече ще можеш да се възползваш от отстъпки.

3. Погасителен план и вноски

Заедно с документите ти за кредит получаваш и погасителен план според сумата и срока на изплащане. Преди това обаче, трябва да си „направиш сметка“ какъв е размерът на вноската, която можеш да плащаш. Ако не можеш да се ориентираш сам, операторите на компанията ще ти помогнат с това решение. Важно е да е добре съобразено, за да може хем да плащаш на време и да нямаш наказателни такси, хем кредитната ти история в централния кредитен регистър да е добра.

Това са едни от най-важните критерии, на които трябва да обърнеш внимание. Нашата дефиниция за най-добър бърз кредит включва това, което търсиш ти – надежден кредитор с ясни и прозрачни условия, изплащане на удобни месечни или двуседмични вноски и без изискване на поръчител. Освен това предлагаме и онлайн кредит, които може да вземеш без да излизаш от дома си. За всички допълнителни въпроси може да се обърнеш към нашите оператори на тел. 0700 10 410.

Прочети повече за:

Подобни публикации

10.01.2020г.

С колко пари живеем?

Замислял ли си се с колко пари живееш? А как може да спестиш? Тук отговаряме на тези и още интересни въпроси.

 

Виж още

19.06.2020г.

Smart home или как да направим дома си по-удобен?

Smart home или още наричани "умни" домове, навлизат все по-настоятелно в живота ни. Разбери кои са най-често използваните устройства, с които да дигитализираш дома си, така че да го направите по-удобен и по-комфортен! 

 

Виж още