0700 10 410

Блог

Всички Финансови съвети Бързи кредити Новини Кампании

06.10.2016г.

Финансово образование за деца от 0 до 5 години

Имате ли ясен спомен за първия път, когато получихте представа какво са парите? А дали ще се сетите какви финансови съвети са ви давали вашите родители през детските години? Помогнаха ли ви тези уроци да изградите своята финансова грамотност и да управлявате парите си добре? Независимо дали ще отговорите на тези въпроси с „да” или с „не”, отговорът на един друг въпрос е много по-важен: Как ще помогнете на вашето дете да изгради успешни за него финансови навици?

 

Виж още

19.09.2017г.

Какво трябва да направиш преди да изтеглиш бърз кредит?

Бързите кредити са удобно решение, когато ти трябват пари. Ето какво трябва да провериш преди да подпишеш договор за заем...

 

Виж още

03.10.2016г.

Седемте стъпки към финансова независимост на Дейв Рамзи

В своя сайт Дейв Рамзи посочва 7 „бебешки” стъпки към управлението на личните ни финанси, за постигане на финансова независимост и натрупване на богатство. Той ги нарича бебешки, защото, макар възрастни хора да подхождат към тях, тези стъпки са трудни и несигурни в самото им начало.

 

Виж още

30.09.2016г.

Макс Кредит подкрепи фолклорния състав „Северняче” в Лом

Макс Кредит подкрепи българската традиция, като организира благотворителен концерт на 17-ти септември в град Лом с каузата да се съберат средства за закупуване на нови народни носии за Фолклорен състав "Северняче".

 

Виж още

29.09.2016г.

Какво да си купим през октомври и то да бъде изгодно?

Вероятно сте обръщали внимание, че някой неща са по-евтини в определено време от годината. Това означава, че едно добро планиране би ви помогнало да спестите пари, и то не малка сума.

 

Виж още
9 10 11 12 13 14 15 16 17