0700 10 410

Блог

Всички Финансови съвети Бързи кредити Новини Кампании Интересно и полезно

20.12.2019г.

Офисът ни във Велико Търново е с нов адрес

От 20.12.2019 г. ще откриеш офиса ни във Велико Търново на нов адрес.

 

Виж още

21.12.2019г.

Колко ще ни струва ски оборудването тази зима?

Харесваш ли зимни спортове? А карал ли си някога ски или сноуборд? Независимо дали си любител или професионалист, зимните спортове винаги са атрактивни и привлекателни. Колко обаче струва екипировката, какъв тип да избереш, ако си любител или пък никога не си се качвал на ски? А кои са задължителните елементи от скиорското оборудване? Какво трябва да предвидим, ако отиваме към планината?...Разказваме сега!

 

Виж още

13.12.2019г.

Бюджет за коледните празници

Предстои един от най-хубавите празници в годината – Коледа! По отношение на подготовката за редицата празнични дни всички приемаме предстоящите коледни празници сериозно. Стремим се да зарадваме близките си с вкусни, домашни ястия и да подарим най-хубавите и желани подаръци. Нека обаче да направим една бърза сметка колко биха ни излезли тези празници от гледна точкана портфейла ни.

 

Виж още

07.12.2019г.

Кредит до заплата – бързи пари навреме

Всеки от нас е чувал за бързи кредити – някои от нас са се свъзползвали от услугите им, други ги заклеимяват. Всъщност замисляли ли сме се какво стои зад този израз. Много от хората мислят, че това са бързи пари до края на месеца. Сега ще ти обяним какво означава и защо са добра алтернатива.

 

Виж още

30.11.2019г.

Историята за Андреевден

Църквата почита Свети Андрей Първозвани, наречен така, защото... разберете тук.

 

Виж още
1 2 3 4 5 6 7 8 9