0700 10 410

Кой може да ни съдейства, когато имаме нужда от заем?

26.03.2021г.

Кой може да ни съдейства, когато имаме нужда от заем?

Бързите кредити са навлезли в ежедневието ни толкова много, че вече е съвсем естествено, когато нямаме достатъчно средства да изтеглим заем от подобна фирма. Дали става дума за покриване на непредвидени разходи, ремонт на автомобил или ежемесечни сметки и разходи, бързият кредит е една добра алтернатива пред вземането на пари назаем от приятели или роднини. Понякога обаче се нуждаем от повече информация и съдействие за кредит, особено ако ни се случва за първи път.

Съдействие за заем от финансов консултант

Преди да изтеглят бърз кредит много хора се опитват да си отговорят на най-важните въпроси. Често пъти обаче не намират достатъчно подробна информация или не успяват да я разберат правилно. Тук на помощ идва кредитния или също наричан финансов консултант.

Финансовият консултант може да бъде представител както на банкова институция, така и на фирма за бързи кредити. Неговата основна цел е да ти помогне да поставиш правилно финансовите си нужди, да изградиш стратегия и да ти помогне да направиш правилен финансов план с доходите, с които разполагаш. Кредитният консултант трябва да се запознае в основи с твоя начин на живот, ежедневните ти навици, финансовите ти нужди и желания и чак след това може да предложи своите съвети, да направи стратегия и план, който отговаря на нуждите ти и да ти предложи най-изгодния за теб вариант.

Кредитният консултант ще ти предложи най-изгодния и подходящ за теб кредит, като той може да е както част от продуктите, които съответната компания предлага, така и кредит, изготвен специално за теб – в повечето случай персонализирани кредити се предлагат от банките и за по-високи суми. Консултантът ще те запознае със сумата, която може да изтеглиш, условията, на които трябва да отговаряш, срока на кредита, лихвите и размера на вноските – цялата тази информация ще бъде съобразена, спрямо твоите доходи.

Съдействие за заем от Макс Кредит

Макс Кредит ти предлага напълно безплатно консултация от кредитен експерт, както и безплатно съдействие за заявяване на бърз кредит. Може да се свържеш с нашите финансови консултанти по всяко време и да зададеш въпросите, които те вълнуват и да изясниш всички параметри, които не са ти ясни.

След като всички въпроси по твоя бърз кредит са ясни, вече можеш да кандидатстваш спокойно. Важно е да си запознат с всички условия по заема ти, за да не останеш разочарован и изненадан, ако има някоя такса, с която не си бил запознат. Ние, от Макс Кредит, се стремим да отговаряме възможно най-изчерпателно на всички въпроси, свързани с тази сфера. Ако все още има нещо, което е неясно за теб, може да се свържеш с нашите оператори на телефон 0700 10 410.

Прочети повече за:

Подобни публикации

08.09.2020г.

Офисът ни в Бургас е с нов дом

Вторият ни офис в морския град Бургас също откри своя нов дом!

 

Виж още

23.03.2022г.

Заем до заплата - кога и от кого

Заемът до заплата е един от най-разпространените видове бърз кредит, но и той има специфики, които обясняваме тук.

 

Виж още